Te Koop

Aanbod jaarplaatsen en chalets

Uw eigen jaarplaats met chalet

Het hele seizoen genieten van de Veluwe

Koop uw eigen chalet op de Veluwe bij Vakantiecentrum de Hertenhorst. Komt tot rust en geniet van de natuur en uw eigen plek.

Voor meer informatie over verkoop kunt u terecht bij dhr. M. van der Zalm tel: 06 53 64 74 25.

Willerby New Hampton

Vraagprijs: 22.500,00

Zeer mooie ingerichte stacaravan met een pannendak, dubbelglas en CV. Afmeting 9,50 x 3,70 meter. Er zijn 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keuken met diversen inbouw apparatuur zoals koel-vries combinatie, magnetron, vaatwasser. in de woonkamer is een electrische sfeerhaard.

Jaarplaats 26A, terrein 1

Vraagprijs: 39.750,00

Een mooie mobiele bungalow met 2 slaapkamers en totaal 5 slaapplaatsen, lichte woonkamer met nieuwe laminaatvloer, een nieuwe Philips 32 inch smart tv en een nieuwe elektrische sfeer haard. Het geheel is centraal verwarmd. Daarnaast is er een nieuwe Amerikaanse diner eethoek en in de keuken een nieuwe Whirlpool inbouw combi magnetron. De buitenkant van de chalet is volledig geschilderd in augustus 2019. De mobiele bungalow is omringd door een groot terras dat is aangelegd in 2019 samen met nieuw geplaatste blokhut, afmeting 250 x 300 cm.

Overname van de gedeeltelijke inventaris is in overleg.

 

Jaarplaats 126, terrein 2

Vraagprijs: €18.950,00

Canexel chalet met 2 slaapkamers op het mooiste plekje van de camping, op gezellige afstand van het zwembad met water glijbaan en de speeltuin. Deze liggen vlak bij de receptie de snackbar en het restaurant. Chalet verkeerd in goede staat is in 2017 door een officiële schilder opnieuw in de lak gezet. De chalet wordt compleet verkocht d.w.z. de complete inboedel, flatscreen tv, stereo, sfeerhaard, keuken inventaris, 2 koelkasten, magnetron, gasstel afzuiger, eethoek, bankstel  en de salontafel. In de tuin staat de schuur met tuingereedschap, natuurstenen tafel incl.6 tuinstoelen met kussens en een parasol. De airco en Zibro kachel en hogedruk reiniger zijn apart ter overname.

Jaarplaats 145, terrein 2

Vraagprijs: 3.500,00

Stacaravan op een ruime jaarplaats met 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel.