Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Vakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De Hertenhorst

Verhuur

Naast kamperen biedt Vakantiecentrum De Hertenhorst diverse verhuur accommodaties.


voorzieningen

Chalets & Bungalows

U kunt op ons bungalowpark vierpersoons-chalets, bungalows-en caravans huren. Deze zijn compleet ingericht en beschikken over een douche met toilet, keuken met magnetron, woonkamer met zithoek, eethoek, Televisie met CAI-aansluiting.
Lees verder

woonkamer
buitenzicht-groepsaccommodatie
sauna

Groepsaccommodatie

De Hertenhorst heeft verhuur van een groepsaccommodatie, speciaal geschikt voor uw familie reunies en Verenigings-of personeels - uitje.

De verblijfaccommodaties staan in een kring met in het midden een groepsruimte. De luxe ingerichte chalets zijn geschikt voor maximaal 5 personen en hebben 3 slaapkamers.

In de groepsruimte bevindt zich een grote eettafel voor 25 Personen met een volledig ingerichte keuken waar u gerechten kunt bereiden en op aanvraag is er een barbecue beschikbaar. Bovendien is er een Finse blokhut voorzien van een 4 persoons sauna en stoomcabine. Roken en huisdieren is niet toegestaan.

Onze horecaruimte met bar biedt tevens catering mogelijkheden. Informeer naar onze huwelijks / jubileum arrangement met unieke Trouwauto (Cadillac) en chauffeur.

Prijs per persoon vanaf: € 80,00 (weekend / midweek)
Lees verder

voorzieningen

Plattegrond

Om u een beter beeld te geven van de omvang van Vakantiecentrum De Hertenhorst, adviseren wij u een kijkje te nemen op onze plattegrond.

Bekijk de plattegrond

Aanbieding

Aanbieding seizoenplaats!

Aanbieding seizoenplaats!

Er zijn nog seizoenplaatsen voor dit seizoen beschikbaar al vanaf 875 euro. Mooie ...
Lees verder

bewolkt
maandag
bewolkt
17°C
w 4 (bft)
Bekijk het weerbericht