Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Vakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De Hertenhorst

Verhuur

Naast kamperen biedt Vakantiecentrum De Hertenhorst diverse verhuur accommodaties.


voorzieningen

Chalets & Bungalows

U kunt op ons bungalowpark vierpersoons-chalets, bungalows-en caravans huren. Deze zijn compleet ingericht en beschikken over een douche met toilet, keuken met magnetron, woonkamer met zithoek, eethoek, Televisie met CAI-aansluiting.
Lees verder

woonkamer
buitenzicht-groepsaccommodatie
sauna

Groepsaccommodatie

De Hertenhorst heeft verhuur van een groepsaccommodatie, speciaal geschikt voor uw familie reunies en Verenigings-of personeels - uitje.

De verblijfaccommodaties staan in een kring met in het midden een groepsruimte. De luxe ingerichte chalets zijn geschikt voor maximaal 5 personen en hebben 3 slaapkamers.

In de groepsruimte bevindt zich een grote eettafel voor 25 Personen met een volledig ingerichte keuken waar u gerechten kunt bereiden en op aanvraag is er een barbecue beschikbaar. Bovendien is er een Finse blokhut voorzien van een 4 persoons sauna en stoomcabine. Roken en huisdieren is niet toegestaan.

Onze horecaruimte met bar biedt tevens catering mogelijkheden. Informeer naar onze huwelijks / jubileum arrangement met unieke Trouwauto (Cadillac) en chauffeur.

Prijs per persoon vanaf: € 80,00 (weekend / midweek)
Lees verder

voorzieningen

Plattegrond

Om u een beter beeld te geven van de omvang van Vakantiecentrum De Hertenhorst, adviseren wij u een kijkje te nemen op onze plattegrond.

Bekijk de plattegrond

Aanbieding

ACSI kaart

ACSI kaart

U bent bij ons van harte welkom met uw ACSI card.  U betaald maar v.a. €15,00 per ...
Lees verder