Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Vakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De HertenhorstVakantiecentrum De Hertenhorst

Kamperen

Kamperen op Vakantiecentrum De Hertenhorst is leuk voor iedereen, jong en oud!


voorzieningen

Camperplaatsen

Voor campers zijn de kampeerplaatsen ook zeer geschikt en er is een camperserviceplaats aanwezig, die tevens als een autowasplaats gebruikt kan worden.
Lees verder

jaarplaats1
jaarplaats2

Jaarplaatsen

Ons vakantiepark beschikt over 3 tereinen met een eigen sfeer en tarieven.

Op ons fraai gelegen bungalowpark (terrein 1) zijn zeer royale huur kavels speciaal geschikt voor mobiele bungalows en chalets, overal kunt u genieten van uw privacy. Er zijn nog vrije plaatsen beschikbaar die u nog helemaal naar eigen wens en smaak kunt indelen. Elke plaats beschikt over elektra, water, riolering, gas en CAI aansluiting.

Terrein 3 is een rustig gelegen stacaravan terrein met ruime plaatsen voorzien van water, elektra en riolering.

De jaarplaatsen op het gezellige gezinskampeerterrein 2 nabij het verwarmde openlucht zwembad, zijn voorzien van water, elektra, riolering en CAI aansluiting.
Lees verder

ontbijten-tijdens-kamperen

Kampeerplaatsen

Ons gezellige kampeerterrein heeft toeristische plaatsen voor uw vakantie voor het hele seizoen. Elke comfortplaats heeft een eigen elektra, water en CAI aansluiting.

Het verwarmde sanitairgebouw is voorzien van wascabines, douches, een babyhoekje en er is een stortplaats voor uw chemisch toilet aanwezig.
Lees verder

voorzieningen

Plattegrond

Om u een beter beeld te geven van de omvang van Vakantiecentrum De Hertenhorst, adviseren wij u een kijkje te nemen op onze plattegrond.
Bekijk de plattegrond

Aanbieding

ACSI kaart

ACSI kaart

U bent bij ons van harte welkom met uw ACSI card.  U betaald maar v.a. €15,00 per ...
Lees verder