Nieuws

Vakantiecentrum De Hertenhorst

Maak je eigen mini-natuur

Red de wilde bloemen!

Er zijn steeds minder wilde bloemen in Nederland. En dat is heel slecht nieuws. Want bijen hebben wilde bloemen nodig voor nectar en stuifmeel. Vlinders leggen er hun eitjes op. Vogels eten de zaden en zijn dol op de kriebelbeestjes die erop af komen.

Maak je eigen mini -natuur.

Daarom willen wij je vragen om in actie te komen voor de Bloemenbrigade!  Maak je eigen mini-natuur en zaai wilde bloemen met zaden. Vraag snel je bloemen pakket aan bij www.OERRR.nl en help de bijen.

Wijziging CAI

Het nieuwe televisie systeem is actief

Wat betekent dit voor u?

We hebben een andere provider dus u zult opnieuw zenders moeten gaan zoeken. Nieuwe gangbare televisie merken kunnen digitale HD zenders (BVTB) ontvangen en heeft u geen extra Strong kastje nodig.

Lees verder >

Vorstschade

Opstarten stacaravan

Goed het water afsluiten is helaas niet altijd een garantie dat er geen vorst schade zal ontstaan.
Mocht u in het voorjaar ontdekken dat er toch leidingen gesprongen zijn dan kunt u de verschillende installatiebedrijven in Beekbergen bellen.
Zoals o.a.:
Buitenhuis Recreatie Techniek (Tel: 055-5061492) verzorgt het onderhoud van vakantiewoningen, chalets en caravans en onderhoud van Cv installaties, kachels en geisers.
Het is belangrijk om tijdig uw gasslang en drukregelaar te vervangen, minimaal 1 keer per 5 jaar. De gasslang mag niet langer zijn dan anderhalve meter. 
Ook is het goed om te controleren bij aanvang van het seizoen, of de geiser/kachel onderhoud nodig heeft.