Nieuws

Vakantiecentrum De Hertenhorst

Coronavirus

31 maart 2020

De consequenties voor Vakantiepark de Hertenhorst en onze gasten. Blijf de eventueel komende wijzigingen volgen.

SAMEN KRIJGEN WIJ HET VOOR ELKAAR !

Feiten zijn: alle bijeenkomsten zijn verboden tot 1 juni.

Het opruimweekend kan voorlopig geen doorgang vinden.

De Paasactiviteiten komen te vervallen.

Horeca (behalve afhaalservice) , sanitair en zwembad blijft gesloten.

De camping blijft beperkt geopend zodat onze gasten kunnen verblijven in hun eigen accommodatie met eigen sanitair. Houd afstand  en bezoek elkaar niet. Hanteer de regels van het RIVM.

De groepsaccommodatie is gesloten tot 1 juni. De sanitaire voorzieningen zijn gesloten tot 28 april en

ook de horeca is gesloten, met uitzondering van afhaal-/meeneem service (vanaf 1 mei ).

 • Het virus verspreidt zich vooral via hoesten- en nies druppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus echter óók gedurende bepaalde tijd. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM.
 • Wanneer u verkouden bent of koorts heeft,blijf dan thuis. Ontvang uw logé's en bezoekers zijn tot 6 april niet op De Hertenhorst. 
 • Daarnaast is er extra aandacht voor: hygiene.Het schoonmaken van de receptie en de zogenoemde handcontactpunten als o.a. pinautomaat, lichtknopjes, deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws, zijn wij genoodzaakt tot het nemen van enkele maatregelen: 

 • Wij gaan personele bezetting binnen het hele bedrijf minimaliseren, dit kan o.a. tot gevolg hebben dat een storing later opgelost wordt dan u van ons gewend bent.
 • Wij willen aan u vragen zo veel mogelijk telefonisch en/of via email contact met ons op te nemen. Vermijdt zo veel mogelijk persoonlijk contact met onze medewerkers aan de receptie en houd afstand van elkaar, tenminste 1,5 meter.
 • U kunt wel pakketjes laten bezorgen, maar wij kunnen er niet meer voor tekenen !

Wat kunt u zelf doen?

 • Begroeting op afstand,met een ruimte van 1,5 meter van elkaar.
 • Was je handen, regelmatig en langer dan 25 seconden met water en zeep;
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnen kant van je ellenboog;
 • Gebruik papieren zakdoeken en gooi deze daarna weg;
 • Meldt het meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisartsen en informeer ons; telefoon receptie: 055 506 1343
 • Telefoon plaatselijk huisartsenpost: 0900-600 9000 Apeldoorn
 • Landelijk informatienummer Corona 0800-1351
 • Rode Kruis hulplijn tel: 070-4455888 

Wij hopen u hiermee op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. U kunt ons altijd telefonisch via 055 5061343 of via de email info@hertenhorst.nl contact met ons opnemen.

Annulering vakantie

Aangezien er op dit moment geen berichten vanuit het RIVM zijn omtrent het tijdelijk sluiten van ons vakantiepark, is het niet mogelijk om is vakantie kosteloos te annuleren. Wij zijn aangesloten bij de RECRON en hanteren bij annuleringen de RECRON-voorwaarden.

Een reis- en annuleringsverzekering afsluiten heeft waarschijnlijk geen zin, omdat u zich tegen dit soort calamiteiten niet kunt verzekeren. Iedereen dient zelf zorg te dragen voor de gevolgen voor de gevolgen die een calamiteit met zich meebrengt. Aangezien het Corona virus een calamiteit is kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden in deze. Informeer naar een eventuele mogelijkheid voor intern omboeken.

Voorwaarden >

Vorstschade

Opstarten stacaravan

Ondanks dat het niet echt koud is geweest, kan het zijn dat u toch een lekkage ontdekt.Misschien zijn de nachten in week 13 kouder dan in de afgelopen winter!

Dan kunt u terecht bij 1 van de verschillende installatiebedrijven in Beekbergen.
Zoals o.a.: Buitenhuis Recreatie Techniek (Tel: 055-5061492) verzorgt het onderhoud van vakantiewoningen, chalets en caravans en onderhoud van Cv installaties, kachels en geisers.

Daarnaast is het belangrijk om tijdig uw gasslang en drukregelaar te vervangen, minimaal 1 keer per 5 jaar. De gasslang mag niet langer zijn dan anderhalve meter.

Ook is het goed om te controleren bij aanvang van het seizoen, of de geiser/kachel onderhoud nodig heeft.